ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :«Συνάντηση Συνεργασίας ΠΟΣΕΗ με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο»

Στις 2/12/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση συνεργασίας της ΠΟΣΕΗ με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο. Τα θέματα της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τα προβλήματα του κλάδου, η βελτιστοποίηση της αμεσότερης και αποτελεσματικότερης συνεργασίας της Ομοσπονδίας με τις υπηρεσίες των αρμόδιων Υπουργείων, τους φορείς της Κυβέρνησης, τον ΔΕΔΔΗΕ και τον ΕΣΥΠ/ΕΛΟΤ.

Αναπτύχθηκαν διεξοδικά προς τον Υφυπουργό τα θέματα της λειτουργίας της αγοράς των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, τα προβλήματα που υπάρχουν με τον αθέμιτο ανταγωνισμό και την έλλειψη ελέγχων στην αγορά.

Ο Υφυπουργός στη συζήτηση που εξελίχθηκε ενημέρωσε ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την βελτιστοποίηση της συνεργασίας της Ομοσπονδίας τόσο με τους φορείς της Κυβέρνησης, όσο και με τους φορείς που έχουν άμεση σχέση με την λειτουργία του επαγγέλματος (ΔΕΔΔΗΕ, ΕΛΟΤ). Ανέφερε κλείνοντας, ότι είναι στη διάθεση της Ομοσπονδίας για την προώθηση θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο στα θέματα της λειτουργίας της αγοράς.

Στη συνάντηση με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, συμμετείχαν από την ΠΟΣΕΗ ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Αγγουράκης και ο Γ.Γραμματέας κ. Σεραφείμ Μαουσίδης.